Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

tisdag 23 december 2008

Jul handling och Falun!


Idag så blev de sov morgon för mig. Gick upp kl nio och tog en kaffe medans mamma bakade vörtbröd, kan nog inte blir mer hemtrevligt en så:) Så hur har min dag sett ut? jo efter frukost så åkte jag och Pappa ner på samhället för att handla jul mat. Var fult med folk på Hemköp och de roliga att man känner nästan alla, så för att handla lite mat så tog de över en timma bara för att man måste prata med alla hela tiden, fast de är ju de som är en del av skarmen med att bo i liten ort. Efter jul handlingen så åkte vi hem och mamma hade bakat klart. Så efter vi hade ätit lunch så åkte vi och handlade Dom sista jul klapparna i Falun. Fick uppdrag att köpa strumpor åt min polare Stefan så jag drog till Cykel och Fjäll för där har dom ju bra saker, inne där träffade jag MR Landström och vi stog och ljög ihop ett tag innan de bara i väg till min syster Petra, som nyss flyttat till Falun så de var trevligt att få se vart hon och hennes Dotter Miranda bor. Nu ska jag sova god natt

måndag 22 december 2008

Gubb resa och spelning!









Ida var de hemresa till Rättvik, jag och Isak tog samma tåg och då passade vi på med en gubb fika! jag tog med bröd och Isak en termos med kaffe mmm de var gott! Vi kollade även på OS xc loppet fan va Absaon är stark.

Rättvik var fint som vanligt, Ikväll var de konsert i kyrkan de är en tradition som är varje år den 22/12 och jag var med som solist som jag har varit i ett antal år nu! måste säga att de gick bra fast jag nästan inte har spelat någon ting den senaste tiden.

Imorgon blir de Falun och hälsa på syran i hennes ny lya.

söndag 21 december 2008

Pilsnerkorv!


Igår var de gym på schemat! och de var inga problem kändes jobbigt å bra, hur nu de går ihop:) Nu är de bara en dag kvar här i sthlm tills jag åker hem till Rättvik och firar jul med familjen, ska bli riktigt skönt faktisk. Efter träning åkte jag hem till Isak och käkade en pizza inte den bästa tränings maten men så fick de bli. Efter pizzan bjöd isak på en ÖL och pilsnerkorv de kan man kalla gubbig. Nu måste jag gå och handla frukost ha de hej hej.

fredag 19 december 2008

Bakslag!









Idag kom bakslaget, sen i måndags så har träningen gått riktigt bra faktiskt! men idag gick de så otroligt segt kom aldrig upp i den pulsen jag vela komma till! inte alls roligt, jag vet att man inte ska stirra sig blind på pulsen men de blir lätt att man gör de, är faktiskt riktigt supen på en watt mätare, men de vet ju ni alla att dom kostar mycket pengar:( nu är de snart slut på rasten så jag lär jobba. Hej hej

torsdag 18 december 2008

Jul fest!

Lenart van tävlingen för finast skjorta! eller?

En sådan hjälm skulle jag iallafall haft om jag körde DH!

Igår var de jul fest på jobbet och de bjöds på mat, ringlekar och även lite musik underhållning. Nu är de inte långt kvar tills de ska bli jul semester! ska faktiskt bli riktigt skönt, hem till Dala lugnet ett tag, har inte varit hemma på ett tag. Just nu är de en tuff tränings vecka, idag var de styrke intervaller och jag måste säga att de gick faktiskt riktigt bra:) nej nu ska jag hämta tvätten ha de bra.

måndag 15 december 2008

Veckans träning!

Så här ser min träning ut denna vecka för er som är intresserade!

Måndag: Distans

Tisdag: Styrka Bål

Onsdag: Intervall 4/4x4 på 90-100%

Torsdag: Styrke intrevall 4/6x4

Fredag: Intervall 6/2x6 på 90%

Lördag: Styrka Ben/Bål

Söndag: Intervall 4/4x4

Distanspass!


Kan man kalla Isak för cyklist med dom kläderna?


Vinter skägg







Idag är med måndag och lika med distanspass. Jag och Isak hade bestämt att vi skulle åka ut mot Vaxholm på passet idag men redan vid start så började de krångla, Erik lyckades sparka av sin fram skärm två gånger inom en minut se de blev lite mek med de först, jag frös lite så jag passade på att slada lite på Thulegatan. När vi väl lyckades komma iväg så frågar Isak -och hur kör vi till Vaxholm? ja de visste ju så klar ingen riktigt veta så jag tog kommandot och bestämde att vi skulle åka mot Ulriksdahls slott istället, för där hade jag och Erik cyklat i sommars och de var väldigt fint där. När vi väl hade cyklat förbi slottet så hade vi igen plan alls för utom att vi skulle vara ute runt fyra timmar men vi cyklade på, plötsligt kom vi till ett bostads område som visa sägs vara Sollentuna, Efter de härjade vi runt på Järva fältet. Ni som har cyklat med Erik vet att han alltid ska hålla på och skjuta ut massa snor om krigs sig, och han tar aldrig hänsyn för oss andra cyklister, dit med handen och så trycker han bara till, till slut lyckades han träffa Isak och då lackade till slut Isak ur och blev förbanad och efter de blev de lite bättre faktiskt, men känner jag Erik rätt så blir de samma visa nästa tur. Ja de blev iallafall en riktig bra tur jag hade starka ben idag kände jag. Nu blir de fika ner på Sundbyberg.

lördag 13 december 2008

Fundering kring tränings läger!

Lars och Klas i Franska bergen mmm vilken god fika Jag på toppen


Ja nu börjar de bli dax att planera för tränings läger! Efter som jag inte får någon lön när jag är ledig så får de bli att strama år plånboken nu till jul. Kollade lite flyg idag till Italien och är man ute i god tid så kan man ju flyga riktigt billigt:) men vi får se hur de blir, hade ju varit bra ifall man kunde vara borta två veckor men vi får väl se vad som händer. Ikväll blir de glögg kväll hos Erik igen men innan de ska jag jobba och hinna träna med Isak på gymet, så nu känns de som lugnet före stormen här i min stuga. ha de hej hej!

fredag 12 december 2008

Hard rock cafe!


Ikväll skulle vi ut och äta med jobbet och de var Hard Rock Cafe som gällde, tyvärr så hade dom missat någonting med beställningen så maten vi skulle ät kl 20:00 kom inte för en klockan 22:00! lite sen middag om man säger så. Isak hade varit ute på ett fem timmars distans pass inan gissa om han var hungrig. Men de blev iallafall en riktigt trevlig kväll, många festade på men jag tog de lugnt. Nu blir de värkligen sov dax, hej hej.

tisdag 9 december 2008

Padilla täst!





































Igår var de dax för Padilla testet och jag måste säga som premier testare så var de sjukt jobbigt, inte alls som att träna vanligt, men de blir man väl van vid! De var Seglar som stog för testet grym kille de där, Isak hade också fingrarna med i spelet. Jag tycker vi fick bra värden på testet så de var skönt. Ni får njuta av bilderna idag.

söndag 7 december 2008

Jobb och adventsfika!











Idag var de var jobb helg för mig och de var var väl inte någon jätte stormning av folk i verkstaden, men lite skärm montering blev det i allfall. Som ni läste tidigare så var de vilodag för mig idag, skönt de för träningsvärken sitter fortfarande kvar i bena. Sen blev de advents fika hemma hos Erik med Lussebulle, pepparkaka och mjuk pepparkaka mmm de var fint de, nej nu ska jag sova och ladda för Padilla testet imorgon.

fredag 5 december 2008

Styrketräning och min stuga!











Idag var jag tidig på jobbet bara för att jag senar skulle kunna köra styrka med Isak, Första styrke passet för i år gick riktigt bra faktisk! Isak gick igenom alla övningar som vi ska köra och jag måste säga att jag är imponerad av hans kunskap på den biten "riktigt grym". Imorgon ska jag på konsert med en super bra trumpetare som heter Joakim Agnas.
Här kommer lite bilder från min fina stuga här i Sundbyberg:)

Hård träning!


För er som tror att jag har gått in i vintervila nu har fel. Vist jag tog två dagars vila i måndags och tisdags efter cx helgen men nu är jag i gång igen. I onsdag körde jag 4 st 4#4 kändas fakistk riktigt bra, och igår blev de styrkeintervaller på tc måste förbättra mitt slätdrag för nästa sesång, idag blir de styrka med Isak på gymet sedan vila på lördag, och söndag lätt rull i en timme. Så här kommer min nästa vecka se ut om ni är intresserade:)




Måndag: Padilla test på GH


Tisdag: Vila


Onsdag: Int. 4/4x4


Torsdag: Styrkeintervall 4/6x4


Fredag: Vila


Lördag: Styrka Ben/Bål


Söndag: Int. 4/4x4




Detta är en lung vecka! veckan efter kommer de vara sju pass istället.




Nu måste jag dra till jobbet hej hej.

tisdag 2 december 2008

En kväll i Bleckans fotspår!


Ni som har umgåtts med Bleckan under en längre tid vet kanske att han är ordentligt försjust i torr mat, så ikväll blir de mat i Bleckans fotspår, blodpudding och rösti! men jag kunde faktiskt inte hålla mig fick slänga dit lite rårörda lingon. Så fult så torrt blev de tyvärr inte:(


Annars vet jag att han är en grym Kock på Kalkon pasta, fråga om receptet nästa gång ni pratar med honom.

Tjokis igen!


Då var de tidsdag och in vägning igen, har gått ner i vikt varje vecka nu, men i dag kom bakslaget blev tydligen tjokis vikt idag inte bra de här! kan bero på den fina tårtan med mycket grädde Snis bjöd på i helgen. Inge tårta denna vecka så blir de bra tills nästa tisdag.

måndag 1 december 2008

Julklapp!

Nu har jag fixat sju st julklappar på fem minuter undra vad de kan vara:)

Första bloggen! och trumpeten



Här kommer mitt första blogg inlägg, idag bestod dagen av att tvätta Cyklotket bilen, kan väl säga att de var väl inte de roligaste jag gjort men de måste ju göras:( håller också på att öva trumpet i stunden hetta, har ju spelning till jul hemma i Dalarna! Känns som läpparna håller på att ramla av.