Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

tisdag 30 juni 2009

Cirkus, Mörksuggan och Bröllop!

I helgen så åkte jag, Pia och Isak hem till dalarna för att gå på bröllop Men jag hade så klart med mig cykeln:) På lördagen när jag skulle rulla ner till Matts Mattsson så trodde jag att jag fortfarande sov, för när jag kom till rondelen vid knäckplattsen så stog det kameler och zebror i rondelen, och lite längre fram så stog det elefanter i skogen, och jag som tyckte det var rena cirkusen i stockholm. Jag och Mattsson hade bestämt oss för att köra Mörksuggebanan, och vi körde iväg i ett lugnt tempo uppför långbacken, men så fort vi kom in på dom fina stigarna så tryckte vi på ganska bra, i Backa valade Mattsson att köra en kortare väg hem, men vi skulle ses vid Jarl, så jag gasade på bra de sista biten i jarl skogarna, klockan stannade på 3:05.

I söndags så gifte sig min polare Karl Olandersson! jag, Pia och Isak åkte i väg till Hedemora för att fira Karl och Linea. Det blev ett väldigt bra bröllop med mycket bra musik och god mat.






fredag 26 juni 2009

Morgon!

Kan man börja morgonen bä tre en så här? kaffe på verandan det är fint det så skulle man ha det varje dag, njuta av livets goda det är jag bra på:) Kl tio ska jag träffa Erik, Clive och Isak för ett hellas pass, vi kommer köra rull tempo och teknikträning för Isak får inte ta i med sin skadade vad. I morgon väntar suggan, längtar som ett barn på julafton. Hej hej

tisdag 23 juni 2009

Äntligen!

Äntligen kom våra kläder, som vi har väntat. Men vad är det man brukar säga, den som väntar på nått gått. Körde även ett back intervall pass i dom idag och oj vad snabba dom var:)

onsdag 17 juni 2009

Capisc

"I´ll make him an offer he can´t refuse".

tisdag 16 juni 2009

Trött!

Klockan är 06:00 och det är dags för distans, jag är väldigt trött, köpte i går ett Chromatisktmunspel, ett sånt som Stevie Wonder spelar på. Och jag kunde inte lägga mig fören jag lärde mig en låt, men det gick efter några timmar.

måndag 15 juni 2009

Backintrevall!

Idag körde jag, Erik och Isak backintervall i Haga backen kl 07:30 i ett riktigt crt väder, (du skulle varit med Micke) jag har ju som sagt vilat nu i en vecka så jag kan ju säga att det var apsolut inga problem att få upp pulsen. Första intervallen så var vi alla tre ganska jämna i början men Erik visade tidig hur man kör uppför, han ställde av mig och Isak ordentligt, Isak gick om mig men jag släppte aldrig hans hjul, när det började luta lite mer så stöte jag och körde om Isak och märkte att han inte lyckades gå på hjul, så jag tog det lite lugnt, men de skulle jag inte gjort för med två meter så spurta han ikapp mig, kändes inte alls bra. Det visade sig att Erik hade kört så hårt så han stog och spydde nere vid starten när vi skulle köra den andra, folk kolla ganska konstigt på oss, två står och garvar när den andra står och spyr. Under tiden Erik står kvar och kalvar ur sig så kör jag och Isak en till intervall, jag försöker psyka han lite med att prata lite prylar när vi kör intervallen men de värkar inte bita föra han svarar vänligt men andfått tillbaks, jag kör med samma taktik denna gång och stöter när de blir som brantast, ,men denna gång så håller jag i hela vägen och vinner. Nu ska jag äta lite sen ska jag till stan och köpa en Kostym. Ha de.

söndag 14 juni 2009

Vilo vecka!

Den här veckan har jag inte cyklat en enda meter! faktiskt lite konstig, men det har inte varit helt fel att vila. Men i morgon börjar jag träna igen för nästa helg ska de åkas två lvg lopp, bådeSölerloppet och Cykel city grand fond, ska bli riktigt roligt faktiskt, hemma i Dalarna finns det ju lite mer backar och det passar ju mig, till skillnad från Stockholm där man måste ha ett grymt slätdrag för att köra bra på lvg loppen, och jag har ju ett katastrof slätdrag. Ser ut att regna imorgon men, då blir det extra roligt att träna:) Nu är det snart dags att ge säg av till jobbet. Köpte också en sådan där spikmatta som alla pratar om.

onsdag 10 juni 2009

Lida Loop!

Ja de kommer en lite sen Lida Loop rapport! Var längesedan jag kände mig så seg i början av loppet, fanns ingenting i bena, brukar ju alltid ha bra sprättben men tydligen inte denna dag. När vi kom ut på flygfältet så kände jag att bena började bli varma och jag kände att jag kunde trycka på, men då såg jag min Team kamrat Wengelin ligga där helt blodig, så då stannade jag med han i säkert 15 minuter tills Erik som hade haft problem skälv, kom dit. Erik tog över min roll som stöd tills ambulansen kom, så jag gasade vidare i ett bra tempo, har nog aldrig kört om så mycket folk på en tävling som de blev då. Är en då nöjd med mitt lopp, körde elva minuter snabbare en förra året, så jag hoppas på en riktigt bra tid på Suggan. Den här veckan blir de villa ska bli intressant hur kroppen reagerar på det.

tisdag 2 juni 2009

Bilder från helgen!

Här kommer det lite CRT bilder från helgen!