Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

tisdag 28 juli 2009

Feber sjuk!

Nu skulle jag egentligen vara ute på min fina Scott och köra distans med Micke S, men så blev inte fallet! fick gå hem från jobbet igår för att jag frös och hade ont i huvudet, har tydligen åkt på feber, så nu kan ni ju tycka lite synd om mig:( Jag som sagt till alla att jag inte blir sjuk längre, men det fick jag tillbaks, som tur var så är det inte någon tävling för mig i helgen. Nu blir det mera film. Hej hej

fredag 24 juli 2009

Tillbaka i Matchen!

Efter en otrolig trög SM vecka så är jag nu tillbaks i bra form igen:) Efter Suggan så funkade ingenting vargen fysiskt eller mentalt, under SM så körde jag verkligen katastrof dåligt, benen funkade bara inte, vilade nu i fyra dar och gjorde tydligen undervärk. Körde på våran lilla varv bana i Ursvik idag, sex vara med en minut vila var det och det gick super bra, skönt att vara tillbaks.

Varv 1: 6.28,2 (86%)
Varv 2: 6.32,7 (88%)
Varv 3: 6.32,8 (89%)
Varv 4: 6.21,4 (91%)
Varv 5: 6.15,1 (91%)
Varv 6: 6.14,8 (92%)


tisdag 21 juli 2009

Bygga bana!

På fredag ska jag och Isak nog bygga en XC bana i Haga backen, och den ska bara vara upp och ner, efter SM så förstog jag att det är uppför man måste vara bra på annars kan man lika gärna sluta cykla:) så nu ska det byggas en jobbig bana minsann, för se hur mycket vi orkar men den ska bli riktigt bra:)
Hade vist ingen större handuk!
Spelning i Rättvik

tisdag 14 juli 2009

SM banna

Glömde att säga till Hendrik att vi kör kl 11:00! så nu vet ni det.

söndag 12 juli 2009

Suggan!

Idag var det tävling på hemma plan, Mörksuggejakten. Den roligaste tävlingen tycker jag, inte utmanings mesigt kanske men just att det är på hemma plan och att man kan banan så bra, man vet var man ska kör och inte köra. Starten gick inte riktigt som jag hade tänkt mig, skulle trycka på bättre upp för backen och sitta med ganska långt fram, andra gruppen, men bena var inte med, men efter backen och när man kom ut på vägen upp mot sopstation så lossnade allt Jag hade verkligen super ben och flås! kändes som jag bara flöt fram. Började kolla på klockan och då förstog jag att jag inte skulle få någon bra tid, efter Nitsjö så var jag riktigt trött, det vara jag och två killar som körde och i Markusbacken hade jag bestämt mig för en riktig Pumpen stöt (en sådan stöt som jag gjorde när jag ställde av Bleckur där i torsdags;)) mycket riktig så stötte jag riktigt hårt och fick en en ordentlig lucka men efter ett tag så kom en av killar ikapp igen och jag stötte på stigarna om och om men han lyckades suga sig fast och gick tyvärr om på slutet. Är nöjd med loppet men körde inte på en bra tid allas men formen känns bra inför SM nu. Tack alla som hejade på så bra ute i regnet Bilder kommer nog i morgon

fredag 10 juli 2009

Total vila och massage!

Idag var det total vila som stog på schemat och det var grymt skönt. Var även till Peter Janson och fick massage, han är den grymmaste av alla masörer jag varit hos, och då har jag testat ganska många nu i Stockholm. Peter du får åka runt till alla i teamet en gång i veckan:) kan starkt rekommendera, PJ´s massage.

Nu ska jag sova för i morgon ska jag ut och spträtta lite på bannan.

torsdag 9 juli 2009

Semester och CRT hemsida!

Nu har jag semester så därför står bloggen lite still ett tag.

Men kolla in våran fina hemsida www.cykloteket.se/crt där bloggas det för fult faktiskt. Tyvärr går det inte att lägga upp bilder en så länge men det kommer.

Nu ska jag köra suggan ha de.

söndag 5 juli 2009

Grillning!

Igår hade jag en liten grill fest här hemma i Duvbo! Kenneth och Christina var väldigt snälla som lånade ut sin grill och deras finna uteplats. Det blev tydligen en riktig fläk grillning antingen grillades det fläskfilé eller fläskkaré, allt blev verkligen super gott. Ikväll kommer Pappa ner till Stockholm, för imorgon ska vi till brass specialisten för att testa lite trumpeter, plus att jag får åka med hem på måndag, ska blir skönt med semester nu.



lördag 4 juli 2009

TDF feber på Cykloteket!

Nu är det TDF feber på cykloteket, om du vill få ett presentkort på femhundra kronor så kom in och väg din cykel, den lättaste vinner:) eller kom och svara på våran frågesport där kan man också vinna ett presentkort på femhundra kronor. Eller gör som många andra kom och bara softa i våran sofa och kolla på Touren, faktiskt riktigt skönt det med. Nu ska jag forsätta med tvätten hej hej.

torsdag 2 juli 2009

Betångben!

Idag var det dags för tredje tränings passet på raden, och det var snabb distans som skulleavverkas. Rulade ut vid 07:45 tiden och kände att de skulle bli en tung dag på jobbet (tänk om man var så bra) var verkligen total stel i benen, men jag körde mina tre timmar som jag skulle göra. Försökte trycka på så mycket det gick men det var väldigt svårt, benen svarade inte alls och skrek efter villa, men men som tur var så var det att pass på bara tre timmar så det gick ju bra. Igår träffades hela laget på Bosön för att fotas för våran hemsida. Det var landslagsläger där, det måste ha blivit något fel på Danielsson mail, för jag har minsann inte fått något mail om träff, men det är klart, stjärnor som jag behöver väl inte vara med på dom träffarna? Här kommer ett smak prov från våran foto session.
Undra vad det är Wengan kollar in;)