Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

tisdag 31 augusti 2010

Gick ju bra!

Ni kanske inte tror mig men idag gick träningen riktigt bra faktiskt! Jag körde fyra varv på Fiskartorpsbanan med en minuts vila i mellan!

Gabriella var med och körde ett varv på stora och tre varv på lilla, hon körde lilla varvet på ca fem minuter, en bra tid med tanke på hur blött det var.

Varv 1: 09:32

Varv 2: 09:59

Varv 3: 09:41

Varv 4: 09:26







måndag 30 augusti 2010

Tre veckor kvar!

Ja då börjar säsongen gå mot sitt slut! Känns lite så där faktiskt! Känner att en Svensk MTB säsong går ganska fort, som vanligt har det varit grymt kul att vara ute med teamet.

Nu laddar jag dom sista tre veckorna med riktig bra träning och kost! Tänkte jag ska avsluta mtb säsongen riktigt bra detta år igen.

Vecka 38 och 39 kommer jag ha total vila från cykeln och träning, vet inte när jag vilade helt i två veckor sist? förra året fick jag bara en vecka, i år har Isak lagt in två veckor :)

Om allt går som det är tänkt så blir det en vecka i Grekland :)

lördag 28 augusti 2010

Va ska man säga!

Ja idag kändes det som man var tillbaks på ruta ett igen! Gick sjukt dåligt idag faktiskt.

De som var riktigt kul idag var att Janne Eriksson kom ikapp mig, vi åkte och snacka de lite skit, men sen så tänkte jag att nu kör jag åt Janne ett tag, tyvärr så höll det inte länge, men kändes bra att få hjälpa Janne, en riktigt snabing det.

Nått som jag där imot var bra på var att singera idolkort. Stog vid Enervit tältet och skrev.

fredag 27 augusti 2010

Sistaminten!

Som vanligt blev det lite sistaminuten mek!



torsdag 26 augusti 2010

Vart är benen?

Ja vad ska man säga? allt är mycket bra nu, förutom mina ben! Sen vasan och kringeloppet så har benen bara slutat fungera, det är precis som att musklerna skulle vara bortkopplade! Jag har vilat lite mer så dom borde vara pigga!

Är faktiskt lite orolig inför helgen! Är dom som dom var idag så vet jag inte om jag tar mig runt Finnmarksturen.

Jag och Erik hittade en riktigt brant och stening utförlöpa som vi körde lite i! Som vanligt så ser det bara fjantigt ut på film!




tisdag 24 augusti 2010

Finns bara en plats!

Som ni ser så finns de bara en plats för kunga bilden!

Titta vad som har kommit!

Idag var kung Jannes inne på besök:)













måndag 23 augusti 2010

Bilder till Cyclo Cross!

Idag var de lite fotografering för våran grymma cross tävling som kommer äga rum 30/10 i Kungsdrädgården.

Fotograf var så klart våran grymma Bengt Luthman






Vilken skräll!

Ni blev det en fika med Erik och Gabriella på Sumpan! Vilken skräll va?







lördag 21 augusti 2010

Årets Cross!

I går så kom min Cross! Jag kommer nog inte göra om den så mycket i år som jag gjorde förra året.

Igår så blev det lite distans cykling med Erik och Gabriella! Gabriella trodde inte man kunde bli trött av att cykla lvg! Men jag kan säga att hon fick minsann träffa väggen.

























torsdag 19 augusti 2010

Soft dag!

Idag var de verkligen en soft dag, jag å Gabriella tog de lugnt inne fram till två tiden, då tog vi en promenad runt Lötsjön, efter de blev de en klassisk Sumpan fika! Eller de kan ju inte bli en klassisk Supen fika eftersom Erik inte var med.

När vi kom hem så softade vi lite mer och sen var de dags för middag, håll i er! det blev pannkakstorta till lunch, gissa vem som bestämt de ;)








Mycket har hänt!

Ja va ska man säga! Mycket har hänt sen jag började med denna sport! Allt började med att Mats Edvardsson i Rättvik fick mig att börja cykla! Jag började jobba på fritids uppe i Söderås runt Mars 2006 tror jag, helt otränd och mint tio kilo tyngre, jag var verkligen otränad, de kan Isak intyga er om. Eftersom jag tänkte att jag skulle börja att cykla till jobbet, kanske fyra km från mig till jobbet då, så tänkte jag att jag köper en MTB, lyckades köpa en för stor Trek från 2003 för 3000kr tyckte de var sjukt mycket pengar då. Glömmer aldrig första dagen jag skulle cykla upp till jobbet, trodde verkligen att jag skulle dö, oj oj oj va jag var trött, och mjölsyran spruta ut i mina ben.

Av någon anledning tycket jag detta var roligt och jag gick på en Jarl träning som var uppe i Vikarbyn då! Jag var sjukt nervös kommer jag ihåg, Dom som jag mins var där var, Lars, Erika och Angelicka och så klart Mats och Lena. Mats hade gjort en bana som vi skulle åka runt på, Glömmer aldrig känslan av blod smak och den sjuk syra jag hade i mina ben. Lars, Angelicka och Erika bara körde om mig som om jag skulle stått still. Men av någon andledning så tyckte jag detta var riktigt kul.

Ja å 2008 bestämde jag mig att jag skulle börja träna seriöst! Ja va ska man säga! Nu är man i gång för fult med intervaller och distans träning! Hade ni sätt mig 2005 så skulle ni aldrig i eran livligaste fantasi tro detta om mig.

Men tycker detta är så sjukt kul, så jag kommer hålla på ett bra tag till.

Så här såg jag ut i Sportklassen Mjölby 2007

Och så här Borlänge Tour 2010

tisdag 17 augusti 2010

måndag 16 augusti 2010

Stek!

Nu är man i stek kvarteren! Inte ofta jag är här inte!



















söndag 15 augusti 2010

Bra dag igen!

Idag var de en grym dag igen tycker jag! Körde Kringeloppet idag i Södertälje, och hade riktigt fin langning, Gabriella var med och de var premiär för henne, på cykel tävling, och hon skötte säg riktigt bra :) Idag tog jag starten och tänkte att nu blir jag trött, men men strunt i de tänkte jag, och kör för fult. höll hyfsat bra idag tycker jag. Banan var stenhård idag och riktigt rolig med. Jag slutade med en nionde plats idag, mitt bästa på en XC tävling, riktigt nöjd.

När vi kom hem så gick vi direkt till John på Thai krogen och åt sjukt mycket och god mat:) sen gick vi hem till mig och däcka av i sängen direkt.

Är så sjukt trött i benen nu! Så nu blir de sova snart.








Cykelvasan!

Jag brukar inte skriva om mina lopp så mycket för då blir de så långa inlägg som ingen orkar läsa! Så här kommer en kort resume.

Starten gick och jag tycket som vanligt att de gick sjukt fort, lyckades inte bita fast mig i första gruppen men körde på och kom ikapp mina lag kompisar Hellberg, Öberg och våran gäst artist Björn Lind! Trevlig skidåkare de där!

Vi fick till ett bra flyt i gruppen och inget onödigt dragande, men jag och Björn såg till att vi hål bra tempo i backarna! I de första långa stig partiet så gick jag, Björn och Emmy loss och skapade en stor luckan, vi lyckades hålla avstånd ganska länge men sedan anslöt gruppen. När de var fem km kvar så kom vi ikapp Coach och Erik, jag höll tempot uppe hela tiden för jag ville inte att de skulle gå sakta efter som Björn var våran spurt man och han fick en bra resa på slutet. Jag är sjukt nöj med loppet.

Just de! Slog Jeppe från Team Kalas och de var de viktigaste:)

Idag blir de fullgas i Södertälje på Kringeloppet, med grym langning.

Hitta ingen bild men lägger upp en till bild från foto dagen.

fredag 13 augusti 2010

Ego nummer ett!

Idolbilder!

Som ni vet så har man ju blivit en sådan stjärna på slutet, gör nästan inget annat en skriver autografer på dagaran. Så jag tänkte att jag skulle ta lite bilder som jag kan ge till mina fans. Kontaktade min Fotograf Bengt Luthmhan och sa, ÖJ vi behöver ta lite bilder, snygga ska dom vara. Och är man en riktigt stjärna som mig så måste man så klart ha en snygg brud med på bilder, fans så klart bara ett val då! Gabriella! Här kommer lite bilder. Kanske kommer mera sedan.









onsdag 11 augusti 2010

Killt!

Idag när jag och Gabrielle cykla förbi Råsunda så var de en
massa men i killt där, så klart skulle hon stanna och lyfta på allas kiltar, pust pust...



tisdag 10 augusti 2010

Fundersam!

Är lite fundersam just nu! Ska jag leva i bubblan och ha de grymt bra eller ska jag låten den spricka och må dåligt? Mycket just nu...

måndag 9 augusti 2010

Fika och humor på Cykloteket!

Som ni ser så blev de fika och humor på Cykloteket idag!