Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

söndag 8 april 2012

Vuelta de Gran Canaria etapp 6

Ja nu är det slut! Ingen mer träning här på ön! På onsdag åker vi till Tyskland, och där kommer min nya fina mtb finnas. Ska bli grymt att köra mtb nu, Freiburg ska tydligen vara grymt för det.

Dagens träning blev bara en timme, benen kändes bra.

Måndag och tisdag ska jag bara njuta av allt här nere i värmen.




lördag 7 april 2012

Vuleta de Gran Canaria etapp 5

Idag gick det tungt och åter väldigt tungt! blev fyra timmar! I morgon blir det sista etappen! skönt ska det bli.



fredag 6 april 2012

Vuleta de Gran Canaria etapp 4

Idag när jag åkte ut trodde jag verkligen att det skulle vara punka i benen! faktiskt så var det inte så, kändes riktigt bra. Skulle åka upp till toppen, men när jag kom till Ayacata så var det super kalt och molnigt så jag valde att åka ner mot Mogan istället. Fick ihop 5 timmar idag, matade på lite på tröskeln på slutet och la även in en spurt.

Imorgon ska jag åka med Fabian i 6 timmar tror jag.



Vuelta de Gran Canaria etapp 3

Dagens etapp blev både lång och många höjdmeter, jag och Fabian körde runt ön! en rolig grej att göra plus riktigt fina vägar. Tyvärr körde vi lite fel i Las Palmas men tror inte det gjorde så mycket.

Nu är det sista Kvällen för Seglarn så han bjuder på mat! Riktigt fint ska det bli!

Dagens etapp info.

-209 km

- 3971 höjdmeter









onsdag 4 april 2012

Vuelta de Gran Canara vilodag!

Idag är det vilodag! Så klart var vi ute å rulla ca 2 timmar. Imorgon blir det långt.

tisdag 3 april 2012

Vuelta de Gran Canaria etapp 2

I morse kl 09:00 var det traditionell inskrivning såklart. Vi rullade iväg i ett behagligt tempo ut på kustvägen, eftersom Seglarn hade den vita ledartröjan så satt han på hjul helatiden, även Fabian "Skuggan" Bender gillar ju den plattsen. Vi körde in mot Soria och sedan upp mot korsningen där man kan åka till Ayacata eller Mogan, jag å Skuggan valde Mogan och sedan mot San Nicolas, innan vi kom till San Nicolas så vände vi och körde kustvägen hem.

Som vanligt så satt skuggan på mitt hjul och efter fyra timmar så skulle han upp å stressa. Jag så åt han, " nä nu får du ge dig" då trodde Skuggan att jag sa "Ge allt" och han bara mata allt han hade.

När vi kom hem så hade jag inte fått mina 6 timmar som jag ville ha, så jag skarvade vidare och Skuggan åkte till Cafe Suecia.

Nu är jag trött och ska ikväll på Bamira och äta.

Dagens info:

-145 km
-2600 höjdmeter
-tid 6 timmar




måndag 2 april 2012

Vuelta de Gran Canaria etapp 1

Nu är det min sista tränings vecka här nere, och då ska det minsann köras distans.

Jag har dragit igång mitt eget Vuelta de Gran Canaria. Inskrivning kl 09:00 Cafe Suecia är det som gäller för er som vill följa med, passen kommer vara mellan fyra till sex timmar. Förutom på torsdag som det vara är rullning som gäller.

Dagens etapp var lugn, inga utbrytningar som behövdes vara oroliga för. Kände mig i bra form men gjorde inga utsvävningar med tanke på att det kommer bli en tuff vecka.

Här har ni dagens etapp i bild format