Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

tisdag 1 november 2011

Sthlm Cyclocross, flytt och sjuk.

Ber om ursäkt att jag har varit dålig å uppdaterat på några dagar! Men det har varit ganska fult upp faktiskt.

Hela torsdagen så flyttpackade jag ner alla saker som ska upp till Dalarna, nästa allt kan man säga.

På fredagen så forsatte jag med att packa fram till lunch. Efter det så styrde min cx mot Kungsträdgården och var med på TV10 intervju, kommer bli bra de. Efter det så kom Mamma, Pappa och min syster Pernilla in och vi uträttade några ärenden på stan. Sen var det bara hem och byta om för på kvällen hade jag boka bord på en av Melker Anderssons grymma reusturanger, denna gång blev det Le Rouge, grymt bra mat och servisen var riktigt bra, inredningen var fantastisk bra. Jag åt sniglar till förrätt, en riktig hitt var det.   

05:30 på fredagen ringde klockan och det vara vara att hoppa upp på cykeln och begesäg till Kungsträdgården för att bygga banan. Tävlingen blev riktigt bra och allt flöt på som vi ville. Min prestation vet jag inte va jag gillar egentligen, kändes bra tyckte jag men jag var på tok för långt bak i resultat listan, skärpning.

På söndag morgon var det dags för städ och flytt. Vad skulle jag göra utan Mamma , Pappa och syster?! Dom hjälpte mig otroligt mycket med flytten. Vi hålla på hela dagen på söndagen. Det är så att Erik och Hanna har flyttat in i min lilla stuga eftersom dom inte får flytta in i sin nya lägenhet fören den 1/12. Så just nu bor jag hos Anna och Stefan. Jag kommer bo här fram till den 16/11 för då lyfter planet till GC och fem månader värme väntar, värkar som jag inte kommer få se snö detta år. Efter det så kommer jag flytta till Falun.

Så efter hård tävling, mycket jobbet med tävling, flytt och lite sömn så sa kroppen ifrån, fick ont i halsen i söndags kväll, men det känns mycket bättre. Kollade när jag var sjuk sist och det var i midsommras så jag är inte så gnällig. 

Oj blev ett lång inlägg, hoppas ni orkar läsa.

Sniglar!Om du är först fram till kurvan så bjuder jag på öl!

Foto: Jonas Larsson

1 kommentar:

Ludwig Söderquist sa...

Man ser verkligen hur fokuserad du blev efter Manges erbjudande!