Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

lördag 4 juli 2009

TDF feber på Cykloteket!

Nu är det TDF feber på cykloteket, om du vill få ett presentkort på femhundra kronor så kom in och väg din cykel, den lättaste vinner:) eller kom och svara på våran frågesport där kan man också vinna ett presentkort på femhundra kronor. Eller gör som många andra kom och bara softa i våran sofa och kolla på Touren, faktiskt riktigt skönt det med. Nu ska jag forsätta med tvätten hej hej.

4 kommentarer:

TheAdmin sa...

Tjena, du, det finns ingen hemsida för Cykloteket Racing Team? Skickas det ut pressreleaser? Skulle gärna ta del av dem i så fall!

Jonas l sa...

Vad väger den lättaste cykel än så länge då? Är det bara en klass eller en för lvg och en för mtb? Min mtbvägde in på 8,19-8,20 enligt vågen på Ränneslättsturen, med dubbla flaskställ, dämpad framgaffel, slang och skivbromsar. Nöjd

Pontus sa...

TheAdmin: Jo det har skickats ut en pressreleas förut! Hemsidan är på g, vi har inte haft några lagbilder så det är därför det har tagit tid men nu är den på gång:)

Jonas L, ja jag förstår att du är nöjd, det är en lvg klass och en mtb, lvgn idag vägde 7,64 och mtbn 9,84 så du får komma in och väga den så kanske du vinner.

Jonas l sa...

Lite långt att åka för bara för att väga min cykel men hade varit lite roligt.