Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

fredag 21 oktober 2011

Kom till Sthlm Cyclocross!

Hej alla cyklister och alla som gillar cykel! Vi i CRT hoppas det kommer många i prestige klassen till våran fina tävling. Detta står på CX SWEDEN och Oscars Ekstams blogg!

Årets viktigaste CX-Nyhet

Vill ni synas i TV och seeda er till Elit/Veteran-SM? Anmäl er i Prestigeklassen vid sthlmcyclocross i Kungsträdgården den 29:e oktober.

Tv-sändningen kommer att fokusera på Prestigeklasserna och därför är det av personlig, men även sportslig importans, att ni åkare väljer att köra Prestige. Ju fler som kör i Prestige desto bättre TV och således bättre exponering för sporten och alla som jobbar för CX i Sverige.

Som information; det är tillåtet att tävla i Prestige med junior, Elit och även med veteranlicens. Det är tillåtet att byta klass under Cx-cupen och då "bara" 9 av alla deltävlingar räknas gynnar detta er Superklassare som funderar på att testa Prestige. Dessutom så kan veteraner seeda upp sig till en bättre startposition vid Veteran-SM genom att köra Prestige. Banan i sig är snabb och enkel vilket gör att det inte kommer att bli så många varvningar.

Så ta tillfället att testa Prestige nu när ni väl har chansen!

Inga kommentarer: