Image-map Om mig Startsidan Länkar Sponsorer Bilder

onsdag 30 september 2009

Gratis tvårätters-middag!

Detta fina presentkort ramlade ner i brev lådan i dag, bara för att jag fyller år nu i Oktober så fick jag ett presentkort på en tvärätters-middag på båten Patricia, Isak fyller också år i Oktober så han fick ett samtidig, så vi kommer nog gå dit och äta.

3 kommentarer:

micke sa...

Ett sådant fick jag när jag fyllde 25 år tror jag. Maten på Patricia var tyvärr ingen höjdare. Minns jag rätt om det bara gällde mån-tor också? Ni har nära till fina barer efteråt, så ni får göra en helkväll av det hela. Hoppas köket är bättre nu för tiden.

Pontus sa...

Jag tror man kunde gå vilken dag man ville. Segt om maten är dålig, nej nu får det vara nog med ute kvällar, har varit två helger i rad. Nu är det seriös träning som gäller igen:)

Spurtarn sa...

Blir ju fint att du och Isak går dit och firar era födelsedagar med middag....tillsammans.....ni två....och alla andra killar som gillar att pilla på killar :)
Annars är det ett trevligt ställe! Ett poppis ställe för just homosexuella, vilket blir så komiskt när jag tänker på att du och isak går dit tillsammans helt ovetandes =)