tisdag 17 januari 2012

Äntligen!

Som jag har letat, varje dag har jag tittat och tittat, letat och letat. Men! Ingen syn alls efter den mäktigaste av dom alla! Men så en solig dag som denna när jag fyllt mina öron med John Mayers otroliga gitarrspel! Så längs väg ut mot kusten så kommer han. Inte mindre en den största av dom alla "Johan Landis Landström" han sitter såklart längst fram och anför den gigantiska Cykel City klungan. Nu kommer Pumpen kunna sova igen när idolen har visat sig.

När jag cyklade hem efter kusten idag så dök en annan riktigt trevlig lirare upp, inte mindre än Mattias Reck, aldrig träffat han tidigare, vi pratade så klart watt värden nästan hela resan,fint att träffa trevligt folk.

3 kommentarer:

Oscar Ekstam sa...

Hmmm är "alla" på GC nu helt plötsligt? Är det någe bra MTB-cykling där eller är det fortfarande Cypern som är bäst för det?

Att du inte fixar en fika-dejt med Landis då? Skulle gärna vilja se er två på bild på något stekigt ik. Det skulle göra min dag =)

Micke F sa...

Watt med Reck är ju en klassiker.

//Micke, skjuk och med 600 g plockgodis :(

Pontus sa...

Ja det är GC som är det nya svarta! Jo det finns riktigt bra MTB cykling men antingen måste man ha bil eller så får man vara beredd på att cykla ganska mycket asfalt i början! Men vi har en DH bana alldeles bakom vårat hus som jag å Seglarn ska börja köra i hade vi tänkt.

Får ta och styra upp en fika med kungen.

600 g lösgodis skulle inte sitta helt fel.